Back to news

Hempel Yacht Metstrade 2017 - messut numeroiden valossa

30.11.2017

HEMPEL Yacht esitteli Metstrade 2017 -messuilla 13.–15.11. tulevan kauden laadukkaan antifouling-valikoimansa ja Silic One -järjestelmän uutuudet PRO- ja DIY-kohderyhmille.

Vuosittain järjestettävien METSTRADE-messujen asema maailman merkittävimpänä veneilyalan kohtaamispaikkana vahvistui.

RAI Amsterdam -messukeskuksessa järjestettyyn, yrityksille tarkoitettuun tapahtumaan osallistuttiin 116 maasta. Siihen saapui 10 500 messuvierasta Alankomaiden ulkopuolelta. Määrä kasvoi 6 % vuoteen 2016 verrattuna. Kolmipäiväisen tapahtuman kävijämäärä oli kaikkien aikojen korkein: 16 307 messuvierasta (kasvua 5 % vuoteen 2016 verrattuna). Käyntien kokonaismäärä oli 24 856 (kasvua 5 %).

68 % messuvieraista tuli muualta kuin Alankomaista. Viisi parhaiten edustettua maata(Alankomaat pois lukien) olivat Italia, Iso-Britannia, Saksa, Ranska ja Espanja. Kreikasta, Kroatiasta, Suomesta, Yhdysvalloista ja Irlannist tulevien messuvieraiden määrä kasvoi huomattavasti. Näytteilleasettajia oli 1 552 (5 % enemmän kuin viime vuonna). Messuosastoilla messuvieraat otti vastaan 6 594 osaavaa alan ammattilaista.

Hempel Yacht esitteli Metstrade 2017 -venemessuilla pakkausten uuden ulkoasun ja tulevan kauden uutuustuotteet.

Hempel julkisti venemessuilla päivittävänsä venepinnoitevalikoimansa, jotta se täyttää vuonna 2018 voimaan tulevien biosidituotesäädösten vaatimukset.

Lisäksi Hempel esitteli pakkauksiensa uuden ilmeen, jotta käyttäjät tunnistavat tuotteiden käyttökohteet ja hyödyt helpommin. Uusi tuotevalikoima uusine etiketteineen tulee saataville vuoden 2018 veneilykaudelle.

Biosidituotesäädöksen (BPR) mukaan kaikki Euroopan unionin (EU) jäsenvaltoissa käytettävät veneiden antifouling-maalien keskeisten biosidien riskit on arvioitava. Ne on rekisteröitävä ja toimitettava hyväksyttäviksi 1.1.2018 mennessä. Uudet säädökset vaikuttavat kaikkiin EU-alueella toimiviin maalien valmistajiin, jakelijoihin, myymälöihin, ammattimaisiin maalaajiin ja veneiden omistajiin.

Hempel päivittää tuotevalikoimansa, jotta ne täyttävät BPR-vaatimukset. Nämä tuotteet kuuluvat Hempelin antifouling-valikoimaan vuoden 2018 alusta alkaen.

"BPR avaa meille erinomaisen tilaisuuden parantaa tuotteitamme, jotta varmistetaan, että ne täyttävät jatkossakin veneilijöiden ja maalaajien maaleille asettamat vaatimukset EU-alueella", kertoo Hempelin Yacht-ryhmän Marketing & Business Manager Thomas Olsen. "Hempel on maailman johtava venepinnoitteiden kehittäjä ja valmistaja. Olemme tehneet viiden vuoden ajan työtä säädösten vaatimusten täyttämiseksi. Tietyt tuotteet ovat uusia, mutta niiden laatu on yhtä luotettava."

Vuosi 2018 on siirtymäkausi veneilyalalle. Myynnissä on sekä vanhoja että uusia antifouling-tuotteita. Siirtymisen helpottamiseksi Hempelin uusilla tuotteilla on samat nimet ja yhtä tehokas suorituskyky kuin tuotteilla, jotka ne korvaavat. Hempel tekee tiivistä yhteistyötä jakelijoiden ja kumppanien kanssa, jotta varmistetaan, että he voivat antaa loppuasiakkaille parhaita mahdollisia tuotteiden valitsemisneuvoja.

"Keskeinen viestimme on yksinkertainen: Veneilijät tai maalaajat eivät joudu kohtaamaan merkittäviä muutoksia. Tuotteiden nimet ja luottamuksen arvoinen Hempelin laatu pysyvät ennallaan", kertoo Thomas Olsen. "Hempel on aina noudattanut säädöksiä ja noudattaa niitä jatkossakin tinkimättä tuotteiden ja ratkaisujen laadusta."

Voit tutustua Hempelin messuosastoon katsomalla Hempel Yachtin YouTube-videon täältä.